Зареждане

MMA.BG Live: за травмите в бойните спортове с Евгени Василев

MMA.BG Live: за травмите в бойните спортове с Евгени Василев
Публикувано на: Юни 19, 2019 в 09:32 ч
Този понеделник (24 юни) от 19:30 в студиото на MMA.BG Live ще си поговорим за травмите в бойните спортове и правилното им третиране дори в най-напрегнатите моменти - по време на битка.
 
Гост ще бъде нашия приятел Евгени Василев - професионален кътмен, който работи с едни от най-големите бойни турнири в цяла Европа, единственият българин сертифициран кътмен от AIBA и член на International Cutman Association и World Cutman Association.
 
 
Кътменът е един от най-важните хора в екипа на един боец, тъй като той се грижи за атлета не само преди излизането му на ринга, но и по време на най-напрегнатите моменти - при травми и аркади, по такъв начин, че битката да продължи без риск за здравето му.

Евгени е именно такъв човек - с много опит и знания, така че се възползвайте от шанса да зададете своите въпроси на живо към него в нашатата Facebook страница.
 
Запазете си часа и се включете на живо в разговора в понеделник (24 юни) от 19:30, който ще бъде полезен за всички трениращи контактни спортове - само на MMA.BG: Всичко за бойните спортове.

В първия епизод на нашия видео подкаст MMA.BG Live си поговорихме с професионалния ММА боец Живко Стоименов за неговите тренировки, начините за сваляне на килограми преди двубой, както и много други интересни теми.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес