Зареждане

KOTS - Най-бруталната бойна лига в Европа

KOTS - Най-бруталната бойна лига в Европа
Публикувано на: Ноември 13, 2022 в 00:00 ч
Когато става въпрос за най-бруталната промоция, то руската Top Dog обикновено изплува в съзнанието ни, благодарение на тежките нокаути и наредените бали със сено, между които се бият бойците.

Но руската организацията не е единствената брутална по рода си, поне не и докато съществува промоцията „Кралят на улиците“ / KOTS /. Организацията не е обвързана с конкретна държава

В канала им в YouTube можете да намерите видеоклипове с имена на руснаци и всякакви други бойци. На официалния уебсайт всеки може да попълни заявление за битка в KOTS.

Можете да гледате турнири на живо, след като закупите PPV. За три битки от предстоящо събитие те искат 8 евро. Бойците за промоция се бият навсякъде: на паркинга, в тунел и дори на хокейния лед.

Битките са особено жестоки. Съдиите (тези, които отчитат точките) не се допускат до битките, тъй като битката може да приключи само предсрочно - с нокаут или събмишън. Битката продължава, докато някой не загуби.

KOTS се позиционират като битки без правила - реферът присъства в пространството на ринга, но крие лицето си под маска и изпълнява само функцията на разделяне на бойците.

По-голямата част от списъка с бойци на организацията се състои от футболни хулигани - тук можете да срещнете фенове на полски, немски, гръцки, кипърски клубове.

Промоцията има почти милион абонати в Youtube, а най-популярната битка е натрупала над 4 милиона гледания. Вижте за какво става дума:
 











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес