Зареждане

Кейн Веласкез направи сериозни грешки, които го изхвърлили от WWE

Кейн Веласкез направи сериозни грешки, които го изхвърлили от WWE
Публикувано на: Май 2, 2020 в 09:41 ч
Бившият шампион на UFC в тежка категория Кeйн Веласкес беше освободен от WWE преди няколко дни. Организацията освобождава доста от атлетите си заради пандемията на коронавирус. Нашето момче Мирослав Барняшев / Русев / също беше сред тези, които бяха освободени. И докато всички смятат, че Кейн е бил разкаран, за да намалят разходите, то това явно не е точно така. Том Колохуе, който е журналист от Sportskeeda споделя, че е имало и други фактори, които довели до раздялата на Веласкес с WWE. 

Вижте още - WWE отстраниха Каин Веласкез​​​

Кеча е странен свят, пълен с неписани правила и странни протоколи, които биха объркали почти всеки, който не е потопен в него. Изглежда, че Веласкес направил няколко от онези грешки, които бяха счетени за „задкулисни грешки“, и WWE не били доволни от тях. Първите две бяха, че той очевидно не разкрил контузия при подписването си и създадал впечатление, че ще участва в събитие, което традиционно включва изненади. Той по същество развалил изненадата, затова се наложило да го извадят от събитието. Ето какво сподели Колохуе за това, което се случи около Веласкез: 


WWE вярвали, че Кейн е бил добре запознат с контузията си, когато подписвал договора. Това не се е харесало на някои хора. Това е нещо, за което докладвах преди и нещо, което наистина е известно от доста време. Тогава Веласкез обяви, че ще бъде в "Кралски грохот". 

В крайна сметка той не взе участие на събитието. Той бил на среща с WWE, за да обсъждат тези неща и ги разкриол, а не трябваше. Първата грешка е била, че е казал това, което не е трябвало да казва. След това той показа нещо, което не трябваше да показва.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес