Зареждане

Каин Веласкез получи разрешение да се върне в кеча

Каин Веласкез получи разрешение да се върне в кеча
Публикувано на: Ноември 23, 2022 в 00:00 ч
Каин Веласкез ще получи разрешение да участва в професионален кеч мач в Темпе, Аризона на 3 декември, след като молбата му беше одобрена на специално изслушване по-рано днес.

Съдия Артър Боканегра, който също разреши освобождаването на Веласкез под гаранция от $1 милион, след като той прекара осем месеца зад решетките, в крайна сметка застана на страната на бившия шампион на UFC в тежка категория, като му даде специално разрешение да напусне щата.

„Въз основа на информацията, предоставена от досъдебните служби и цялата информация, предоставена на съда относно искането на г-н Веласкес да пътува до Аризона, съдът ще уважи искането“, каза Боканегра по време на изслушването.



Като част от условията за временното му освобождаване, Веласкес ще премахне своето GPS устройство за наблюдение, докато пътува до Аризона, но от него се изисква да координира с властите устройството да бъде пуснато отново, след като се върне.

На Веласкес ще бъде разрешено да пътува от 1 декември с дата на връщане в Калифорния на 4 декември.

Докато е в Аризона, Веласкез ще се отчита на служител на реда в Аризона по време на цялото му пътуване до щата. Веласкез ще бъде отговорен за разходите на полицая, който го наблюдава, докато е в Аризона.

Окръжният прокурор на Санта Клара категорично се противопостави на искането, като същевременно изрази опасения относно присъствието на Веласкес на събитието, което се провежда в кампуса на Държавния университет на Аризона и повдигна въпроса дали колежът е знаел или не, че лице, обвинено в опит за убийство, ще участва в събитието .

Въпреки възраженията, съдия Боканегра отсъди в полза на Веласкез като му позволи да пътува до Аризона и да участва в кеч срещата.

По отношение на текущото му съдебно дело, Веласкес трябва да се върне пред съдия на 28 декември за предварително изслушване, където е изправен пред множество обвинения, включително предумишлен опит за убийство, след като се твърди, че е тръгнал да преследва с високa скорост автомобил и е произвел няколко изстрела с пистолет по колата на Хари Гуларте - мъж, обвинен в малтретиране на 4-годишния син на боеца в детската градина.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес