Зареждане

Изгониха Тито Ортиз от градския съвет

Изгониха Тито Ортиз от градския съвет
Публикувано на: Януари 6, 2021 в 09:46 ч
Бившият ММА боец и ветеран от UFC, Тито Ортиз е сред хората, които отричат ефективността на защитните маски за лице и ги отрича. По-рано този месец той втрещи всички свои колеги в общинския съвет на Хънингтън бийч, където в момента се подвизава като градски съветник.

Ответната реакция не закъсня - от днес Ортиз официално е получил забрана да влиза в градския съвет, след като не желае да носи маска. Присъствието му в събранията на съветниците ще става през компютър.

Вижте също: Тито Ортиз отказва да носи маска и да се ваксинира

Ортиз е един от поддръжниците на теорията, че коронавируса е създаден умишлено от учените.

Но не само неговите колеги в градския съвет са загрижени от поведението на Ортиз - неговите съграждани също са втрещени. Той отказвал да слага маска навсякъде където ходил.


"Имахме първо събрание на общинския съвет на биоблиотеката на Хънингтън бийч за тази година. Когато отидох на срещата кметът Ким Кар каза, че не мога да вляза без маска. Сега ще трябва да се включвам в срещата през компютър със Zoom. Страхотен начин да започне Новата година. Излагация," сподели Ортиз.

В момента има и подписка, чрез която Ортиз да бъде изгонен от съвета. Подписката бе стартирана едва на 17-тия ден откакто Ортиз бе приет в него.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес