Зареждане

Илън Мъск иска битката с Марк Зукърбърг да бъде в Колизеума

Илън Мъск иска битката с Марк Зукърбърг да бъде в Колизеума
Публикувано на: Юли 1, 2023 в 13:00 ч
Илън Мъск има грандиозни планове за потенциалната си битка с Марк Зукърбърг. Tова, което започна като забавна шега между двама милиардери в социалните медии, всеки изминал ден изглежда все по-вероятно Мъск и Зукърбърг да се бият помежду си.

След като президентът на UFC Дейна Уайт потвърди, че след разговор с двамата мъже, те наистина са сериозни за битката един с друг, потенциалната битка се превърна в най-голямата история в бойните спортове. Уайт дори заяви, че това ще бъде най-голямата битка в историята на света.

Докато слуховете продължават да циркулират, Илон Мъск разкри потенциално място за най-голямата битка на всички времена. В своя акаунт в Twitter, Мъск сподели, че двамата може да се срещнат в легендарния Колизеум в Рим, подобаващ на двама от световните гладиатори.

"Има шанс битката да се случи в Колизеума.", написа Мъск.

След като Мъск предложи битката му със Зукърбърг да се проведе в Колизеума, а не на стандартна арена, една европейска ММА промоция се възползва от възможността да се присъедини към разговора. KSW беше домакин на две от най-големите събития в историята на ММА, що се отнася до броя на публиката на живо.

На стадиона PGE Narodowy във Варшава, промоцията наскоро проведе второто си събитие "Colosseum", привличайки 50 000 фенове да гледат как някои от най-големите имена се състезават на възможно най-голямата сцена.

Явно слуховете за тази битка ще продължат.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес