Зареждане

Бодибилдър неочаквано почина на 37 години

Бодибилдър неочаквано почина на 37 години
Публикувано на: Октомври 8, 2021 в 02:00 ч
Бодибилдърът Джордж Петерсън, известен още като „Da Bull“ е починал неочаквано само на 37 години. Той е планирал да се състезава в топ състезание по културизъм, което стартира след броени дни. Джордж е бил в Орландо и се готвил за състезанието „Мистър Олимпия“.

Причината за смъртта на Джордж все още не е ясна, но неговият треньор и близък приятел Джъстин Милър, който намерил тялото, предостави допълнителни подробности за смъртта му.

Милър казва, че Питърсън е бил в невероятно настроение в нощта преди смъртта си и бил надъхан много за предстоящото състезание. На следващия ден обаче Джордж не отговарял на съобщения и обаждания, което принудило Милър да отиде в хотелската му стая.

Вътре Питърсън бил с лице надолу на пода, студен. И все пак Милър, отчаян да помогне на приятеля си, се обадил на 911 и бил инструктиран да направи сърдечен масаж.

За съжаление явно са минали часове от неговата смърт и всякакви опити за помощ са били безсмислени. Джордж беше постоянна фигура в бодибилдинга, участвайики в състезания в цялата страна, включително на „Мистър Олимпия“ 4 пъти.

Да почива в мир!!!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес