Зареждане

Бивш боксьор и кикбокс шампионка убиха човек

Бивш боксьор и кикбокс шампионка убиха човек
Публикувано на: Юли 30, 2020 в 16:54 ч
Бившият боксьор Михаил Старцев и световната шампионка в кикбокса Лилия Ворогушина бяха заснети в масово меле, което се случило преди няколко дни в Барнаул, Сибир. В резултат на уличния бой един човек е починал, след като е бил нокаутиран с един удар и при падането си ударил лошо главата. Старцев и Ворогушина нападат мъж с увреждания, при което 40-годишният Павел Похлов се намесва, за да ги разтърве. Ворогушина започва да рита мъжът с увреждания, докато той е на земята, а Похлов, който е баща на 3 деца я блъска, за да спре с ритниците.

Старцев се притича на помощ и удря Похлов в гръб, при което Павел пада на земята и умира след тежкия удар на асфалта. Вдовицата на Похлов критикува остро Старцев и Ворогушина, като ги определи за животни и отрепки. Тя определи своя покоен съпруг като добър човек, който нямало как да подмине нападение над инвалид. Вдовицата споделя, че не е получила извинение от двамата, които я блокирали в социалните мрежи.

Тя споделя, че имало много кибици, които просто гледали и не помогнали с нищо. Според сайта на регионалната федерация по кикбокс в Барнаул, Ворогушина е двукратна световна шампионка, четирикратен победител в руското първенство и бивш бронзов медалист на Световната купа по кикбокс. Вдовицата на Похлов призова свидетелите да се включат в делото, а Старцев да получи пълната присъда от 15 години затвор.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес