Най-големият сайт за бойни спортове

       

Арестуваха учител по математика, който организирал Боен клуб в класната стая

Арестуваха учител по математика, който организирал Боен клуб в класната стая
Публикувано на: Април 15, 2018 в 21:17 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Заместник-учител по математика е обвинен в безразсъдно застрашаване на живота на своите ученици в Кънектикът, защото организирал Боен клуб в класната стая.

23-годишният Райън Риш е с четири обвинения за безразсъдно застрашаване на живота на учениците си, две обвинения за нараняване на непълнолетно лице и един брой нарушаване на мира от втора степен във връзка с инцидентите, възникнали в гимназията Montville High School в Montville. Полицията започва разследване миналата година, заради предполагаем боен клуб в класната стая, от който пострадали ученици.

Всичко това е било заснето и се вижда как Риш надъхва своите ученици да се бият помежду си. Той отхвърля всички обвинения и твърди, че няма нищо общо с това, но част от неговите ученици свидетелстват против него. Той твърди, че просто искал след всеки ден да дава на учениците си по 10 минути, в които да изразят себе си и да си решат проблемите.

Освен това заповедта разкрива, че след разговор с други учители (които са говорили с учениците, участващи в предполагаемите битки) поне един от учениците е бил накаран да се бие против волята си.

След скандала Риш е уволнен, като продължава да твърди, че е невинен до доказване на противното.
0 споделяния
FB Сподели
Мнения в Facebook