Зареждане

Звезди от бойните спортове хвалят Лео Меси и Аржентина

Звезди от бойните спортове хвалят Лео Меси и Аржентина
Публикувано на: Декември 20, 2022 в 00:00 ч
На 18 декември приключи Световното първенство по футбол 2022, което се проведе в Катар.

Истинско зрелище ни предостави легендарният финален мач, в който се сблъскаха Аржентина и Франция. Видяхме двама от най-добрите във футбола един срещу друг. Съотборниците Лионел Меси и Килиан Мбапе се изправиха един срещу друг с националните си фланелки.

Играчите направиха невероятно шоу и завършиха наравно (3:3) след 120 минути игра. При дузпите крайната победа бе за аржентинците - 4:2. Представители на бойния свят не останаха настрана от триумфа на феноменалния отбор. Ето някои от най-добрите реакции на бойците в социалните мрежи.

  1. Хабиб Нурмагомедов: "Най-добрата игра на всички времена. Най-добрият турнир за всички времена. Честито Аржентина! Благодаря много Катар!"
  2. Ислам Махачев: Аржентина е световен шампион.
  3. Саул Алварес: Поздравления за Аржентина и Меси. Те го заслужават.
  4. Гилбърт Бърнс: Най-великият е Лионел Меси !
  5. Франсис Нгану: Бих искал да поздравя Франция за фантастичното представяне на Световното първенство в Катар. Със сигурност ще се върнат. Финалът на световното беше невероятен!
  6. Камару Усман: Финал на световното първенство. Аржентина е Меси.
  7. Джейк Пол: Просто настръхвам. Фантастичен край. Мбапе и Меси направиха шоу. Меси е най-великият футболист на всички времена!
  8. Хорхе Масвидал: Най-великият се опита три пъти да спечели Купата, но никога не се отказа. Моите поздравления за Меси и Аржентина! Обичам моите братя.
  9. Келвин Гастелум: Меси е най-великият!

Какви емоции предизвика у вас този легендарен финал?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес