Зареждане

Живко Стоименов с битка на родна земя в MMA Bushido 88

Живко Стоименов с битка на родна земя в MMA Bushido 88
Публикувано на: Март 13, 2023 в 16:53 ч
Един от най-атрактивните български ММА състезатели Живко Стоименов ще участва в главната битка на престижния турнир MMA Bushido 88, който ще се проведе на 22-ри април в столичната зала "Универсиада".

Събитието на международната бойна организация ще се излъчва по световния спортен канал DAZN, а българската организация в лицето на LG Sports and Entertainment ще даде шанс на много български атлети да бъдат видени от целия свят и да покажат атрактивните си умения в клетката. Повече за турнира може да научите от информационната страница mma.bg/mmabushido

Срещу Живко в клетката ще застане украинецът Максим Сорока.


Стоименов не се е бил от около 3 години в България, като участва в големи турнири в Европа като немския GMC и KSW. И в трите си битки в тях Живко направи изключително атрактивни срещи с размени на много разнообразни удари и вдигна зрителите на крака.

Сорока изглежда иска да се възползва от тежките войни през които Живко премина, особено в KSW, за да си отмъсти за едно българско поражение, което има в статистиката си. През 2019-та той бе нокаутиран от Владислав Кънчев и чака времето си за възмездие. Сорока определено е по-опитният боец между двамата с общо 56 мача и макар с цветна статистика, опитът остава на негова страна. И двамата бойци имат нужда от победа и ще дадат всичко от себе си за нея, а украинецът е повече от готов за това - при последния си двубой той се би без да дава задна до края през януари във Франция.

Елате и вижте на живо, сблъсъка на двамата бойци в огнената клетка на MMA Bushido! Кой ще си тръгне с гордост и победа? Вземете своите билети днес и бъдете с тях на 22-ри април за да разберете!

Билетите за MMA Bushido 88 са вече в продажба на цени от 30 и 50 лв. и могат да бъдат закупени от Evenitm.bg


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес