Зареждане

Живко Стоименов предизвика най-опасният на Балканите

Живко Стоименов предизвика най-опасният на Балканите
Публикувано на: Август 3, 2020 в 20:57 ч
Българският боен атлет Живко Стоименов изглежда е нетърпелив отново да влезе в клетката в поредната ММА битка.

След като записа шеметна 2019-та година, правейки шест битки, тази година далеч не е толкова динамична заради глобалната пандемия, която блокира всички спортове.

Затова и Живко е събрал много мотивация, за да влезе в една от най-големите си битки в кариерата - срещу един от най-опитните ветерани на Балканския полуостров - Ивица Трусчек.
 
32-годишният хърватин има над 70 двубоя в професионалния ММА, като повечето му победи завършват с ТКО, като за последно победи Васо Бакочевич преди броени дни.

 
Живко явно търси именно такова предизвикателство.

"Изминалата събота в хърватската организация FNC се игра един мач за титла - BMF Balkan или по-точно казано Baddest motherfucker на балканите в категория до 77кг между Ivica Truscek и Vaso който мач според мене изобщо не беше на мястото си особено пък за тази титла..." написа Стоименов.

"В момента Ivica Truscek се води номер 1 в ранглистата за Europe Balkans на 77кг. Понеже аз като боец искам да срещам предизвикателства и да влизам в дълбоки води директно те предизвиквам Ivica и съм отворен на предложения от всички промоутъри на Балканите и не само !!! LET’S DO IT !"

В класацията на Балканите в полусредната категория Трусчек е на първо място, а Стоименов на 15-то, според сайта Tapology.com, който следи статистиките на бойците.

Живко имаше насрочен двубой с номер 3 в ранглистата, Милош Яничич през юни, но боецът от Черна гора отказа битката в последния момент без да спомене конкретна причина.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес