Зареждане

Живко Стоименов преди EFM Show 2: Готов съм за три-рундова война

Живко Стоименов преди EFM Show 2: Готов съм за три-рундова война
Публикувано на: Септември 8, 2021 в 08:55 ч
ММА боецът Живко Стоименов се готви за завръщането си в клетката с участието си в галавечерта EFM Show 2, която ще се проведе на 11-ти септември в столичната "Арена Армеец".

Събитието ще се проведе с публика при спазване на всички противоепидемични мерки. Постоянните изменения в ситуацията са изправили на нокти не само организаторите, но не променят целите на бойците.

"Това с промяната на мерките по никакъв начин не ми разваля фокуса," сподели Живко за MMA.BG. "Даже - напротив. Радвам се, че ще има все пак публика, защото е друго, когато се биеш на родна земя. Хората те подкрепят и викат за теб. Но аз не разчитам на това - излизам и съм готов за три-рунда тежка война с моя опонент."

Вижте също: Стоименов преди EFM Show 2: Ще затворя устата на високомерния Михалишин

Битката е след броени дни, но в петък е кантара, с което Живко няма никакви проблеми.

"За пръв път имам такъв прилив на енергия по време на периода за сваляне на килограми. Почнах по-рано свалянето и вече ми останаха само няколко килограма. Нямам търпение да дойде 11-ти септември."

Организаторите на EFM Show са вече в София, където вече текат последните подготовки за грандиозното шоу. Заедно с тях е и мениджърът Никола Атанасов, благодарение на който полската организация прави събитието си в България.


Стоименов също е имал среща с тях, в която става ясно, че вратите за участия на български бойци тепърва се отварят.

"Имах среща с директора на EFM Show вече имам уговорка за още няколко битки там независимо от резултата тази събота."

EFM SHOW 2 ще се проведе с публика на 11 септември, зала Арена Армеец София при пълно спазване на условията от настоящата заповед на Минисъра на здравеопазването. Организаторите обещават да вдигнат адреналина със силни демонстративни боеве, както и абсолютно новата формула Cage Box, която ще бъде демонстрирана за първи път в България.

Началният час на събитието е 18:15.

Организаторите са подготвили много изненади, сред които водещите Криско, Сами и балет "Нова".

Здравето на бойците, както и здравето на зрителите са най-важни за организаторите. По време на спектакъла, ще са спазени всички мерки за безопасност, в условията на епидемия.

Билетите за EFM Show 2 са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес