Зареждане

Живко Стоименов подписа с KSW

Живко Стоименов подписа с KSW
Публикувано на: Април 2, 2022 в 02:00 ч
Един от най-активните ни ММА бойци, Живко Стоименов, подписа договор с най-популярната Полска организация и най-голямата в Европа.

Стоименов сподели, че има уговорка за 4 битки.

"Идва момент в който целия труд който се хвърля всеки ден си казва думата.. Искам да благодаря на KSW за доверието и предоставената възможност," сподели Стоименов.

KSW е най-голямата ММА организация в Европа и има средно по едно събитие на месец. В историята си KSW са провели 74 събития от създаването на организацията през 2004-та, като следващото е планирано за 23-ти април.

В редиците на организацията са едни от най-атрактивните бойци на Европа, сред които е бившия световен шампион при силовите атлети и настоящ ММА боец в тежката категория, Мариуш Пудзиановски.


За последно Стоименов имаше планирано участие в EFM 2 в София, но съперникът му се отказа буквално преди двубоя.

Живко е със статистика 13-4 и е спечелил 5 от последните си 7 срещи с приключване. До съдийско решение той е стигал само веднъж, което го прави доста атрактивен боец.

Дебюта на българският боен атлет в KSW ще бъде на 23-ти април срещу Артур Шчепаняк. Той е представител на домакините в серия от 3 победи, а общата му статистика е 7-1.


Можете да видите Живко Стоименов заедно с още няколко професионални атлети в подкаста MMA.BG Live 16, където си говорим за живота на профи боеца.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес