Зареждане

Жени твърдят, че Джордж Форман ги изнасилил преди 45 години

Жени твърдят, че Джордж Форман ги изнасилил преди 45 години
Публикувано на: Юли 15, 2022 в 12:00 ч
Легендарният боксьор Джордж Форман внезапно се оказа в епицентъра на голям скандал. 

Две жени се опитаха да го обвинят в сексуален тормоз от 70-те години на миналия век. Самият Джордж обаче отрича вината си. По ирония на съдбата те искат парите му, което не е изненадващо. Според различни източници Форман притежава състояние от 300 милиона долара.

TMZ съобщиха, че двете жени наистина ще заведат дело тази седмица. Те твърдят, че бащите им са имали приятелски и работни отношения с Форман преди десетилетия. Очевидно така обясняват самия факт на срещата с легендарния боец. 

И, разбира се, има висока цена за такова познаване. Те поискаха от Джордж 12,5 милиона долара на човек. Странно е, че завесата на тайната се повдигна едва сега, 45 години след инцидента. Изглежда като провокация от нищото. 

По тази тема Форман реши да направи изявление, за да разсее съмненията. Ето какво пише златният олимпийски медалист:

„През последните 6 месеца две жени се опитаха да измъкнат милиони долари от мен и семейството ми. Те невярно твърдят, че съм ги малтретирал сексуално преди повече от 45 години през 1970-те. 

Категорично отричам тези твърдения. Гордея се с репутацията си, която е толкова важна за мен, колкото и спортните ми постижения, и не се страхувам от безпочвени заплахи и лъжи. 

Винаги съм се ръководил и винаги ще се ръководя от моята вяра и упование в Бог. Ще работя с моите адвокати, за да разкрия напълно схемата на моите обвинители и да се защитя в съда. Не влизам в битки, но и не бягам от тях." 

Ще бъде интересно да научим показанията на "жертвите". Да се надяваме, че ще има справедлив изход от това дело. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес