Зареждане

Жаирзиньо Розенструйк: Нокаутирам Овърийм и се приближавам до титлата

Жаирзиньо Розенструйк: Нокаутирам Овърийм и се приближавам до титлата
Публикувано на: Декември 3, 2019 в 10:18 ч
Непобеденият звяр в тежка категория Жаирзиньо Розенструйк получи голям шанс и този уикенд ще се бие с легендарният Алистър Овърийм в главната битка на събитието във Вашингтон. В началото на годината "Bigi Boy" дебютира и бързо записа серия от 3 поредни победи с нокаут, от които последните две за 9 и 29 секунди.

Жаирзиньо има 76 победи в кикбокса, от които 64 с нокаут и това е лоша новина за "The Reem", който не се слави със здрава брадичка. Ще станем свидетели на един сблъсък на титани в тежка категория, а Розенструйк ще търси нокаут, който да го приближи до пояса в категорията:


Аз бях готов за всичко. Последната ми битка продължи кратко и не получих никакви щети в нея. Това е добра възможност и време за тази битка. Кога ще получа такава възможност ? Тези неща са редки и затова приех битката с Овърийм. 

Победата над него е важна, защото ще ме приближи до титлата и нямам търпение. Аз съм първия боец от Суринам в UFC и за нас е много голямо нещо, че ще се бия в главна битка. Радвам се, че ще представлявам родината си на най-високото ниво в ММА. 

Аз съм готов за него и ще приключа битката, след като той направи първата грешка. Всяка грешка ще бъде наказана с нокаут. Искам да съм активен и да се изкача в класирането. Победата тук ще ме приближи до титлата. 0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес