Зареждане

Завръщането на Mirko Cro Cop няма да трае дълго

Завръщането на Mirko Cro Cop няма да трае дълго
Публикувано на: Ноември 24, 2017 в 09:33 ч
 
Mirko Cro Cop се завърна, но изглежда няма да се задържи за дълго.
 
ММА легендата ще се изправи на Нова година срещу Tsuyoshi Kohsaka в Япония, като след това ще се бие още 2-3 пъти преди отново да се оттегли. Първоначално той трябваше да се изправи само срещу Fedor Emelianenko, но загубата на Fedor от Matt Mitrione обърка плановете.
 
"Искам да направя една последна среща, за сбогуване. Идеята беше да бъде с Fedor, който трябваше да победи Matt Mitrione. След загубата му това вече не е вариант."
 
От Rizin предложили на Mirko да приключи всичко като се изправи срещу победителя от предстоящия им турнир в тежка категория.
 
"От Rizin предложиха да се изправя срещу победителя от турнира им през 2018-та и аз се съгласих. През това време обаче трябва да направя ое няколко срещи, за да се поддържам във форма. Не съм на 30 години вече. Затова ще изляза срещу Kohsaka на 31-ви декември, като през април или юли ще участвам в още един двубой."
 
И въпреки че Fedor е ангажиран с турнира на Bellator, Mirko споделя, че с удоволствие би се изправил срещу него.
 
"Би била перфектната среща. Той е истинска легенда. Един от най-големите ММА бойци. Няма значение, че падна от Mitrione. Той си остава най-големият."
 
За момента само се знае, че Fedor ще се изправи срещу Frank Mir в турнира на Bellator, като още не е известно кога ще се случи това.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес