Зареждане

Загубата няма да откаже Michael Bisping от спорта

Загубата няма да откаже Michael Bisping от спорта
Публикувано на: Ноември 6, 2017 в 09:44 ч
 
 Michael Bisping загуби титлата си в средна категория през изминалия уикенд, когато се изправи срещу GSP в UFC 217.
 
И въпреки слуховете, че ще се откаже, ако загуби, Bisping категорично заяви, че продължава и ще се върне в клетката най-рано през март следващата година.
 
"Не ми трябва дълга почивка, добре съм. Нямам травми, не съм сериозно ранен. Тази вечер просто беше негова. Може би ще се бия отново през март в Лондон, в UFC Fight Night 127."
 
"Обичам това, което правя. Аз съм от малък град в северозападна Англия и никога не съм подозирал дори, че ще се бия точно тук, в центъра на Ню Йорк. Проклет да бъда, ако се откажа след като бях душен по телевизията. Не беше моята вечер днес, но така е в света на професионалния спорт. Един побеждава, друг губи."
 
Bisping спечели титлата, побеждавайки Luke Rockhold в UFC 199 и не успя да я задържи дълго, що се отнася до защити - такава имаше само срещу Dan Henderson. Въпреки това той е окуражен от постигнатото.
 
"До вчера бях световен шампион. Щастлив съм и съм горд с това, което постигнах. Това никой не може да ми го отнеме. Дори децата ми не вярват как не съм ядосан. Но всъщност вътрешно съм разбит, бесен. От друга страна обаче знам кое е важното в живота. На спорта отдадох живота си, но го правя заради своите деца. Разбрах, че сме имали повече от милион гледания по телевизията, така че съм доволен."
 
"Щастлив съм, животът продължава. Нещата просто стоят така - един печели, друг губи. Няма какво да се оплаквам като малка кучка. С цялото си уважение поздравявам Georges, че успя да ме надвие."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес