Зареждане

Юрая Фейбър готов за още битки

Юрая Фейбър готов за още битки
Публикувано на: Април 8, 2020 в 08:56 ч
Участникът в залата на славата на UFC, Юрая Фейбър не се е оттеглил официално от спорта и мисли за завръщане в Октагона при правилните обстоятелства.

Фейбър за последно се състезава в UFC 245 през декември, където загуби с брутален нокаут от Петр Ян. Това беше втори двубой за Фейбър, откакто се завърна и нокаутира Рики Саймън. Но нокаутът от Ян беше доста показателен и наведе мнозина на мисълта, че Фейбър ще се пенсионира.

Според самия него обаче не е изключено да го видим отново в Октагона.

"Има такава вероятност. Особено с всичко това, което се случва по света, радвам се че имам нещо, към което да мога да се фокусирам. Възможността може да почука на вратата ми."

Ако се завърне в Октагона, Фейбър спомена двама желани опоненти: Франки Едгар и Педро Муньоз. Фейбър загуби срещу Едгар в категория перо преди няколко години, но срещу Муньоз битката ще е нещо ново.

"Мениджърът ми предложи няколко имена и възможни дати. Едното беше Педро Муньоз. Той ни предизвика. Франки Едгар също е в микса.

Има някои битки през август и може да стане тогава. Трябва да го приема сериозно и честно казано не съм тренирал както трябва за преди битка. Особено на моята възраст, трябва да се тренира като Роки Балбоа - да ставаш рано, да пиеш сурови яйца и всичко останало. В момента не съм с тази психическа нагласа."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес