Зареждане

Йоел Ромеро все още е гладен за битки

Йоел Ромеро все още е гладен за битки
Публикувано на: Ноември 19, 2019 в 21:22 ч
Йоел Ромеро иска нов шанс за титлата, защото смята себе си за истински шампион, а Израел Адесаня бил самозванец. 42-годишния ветеран е с рекорд 13-4 в ММА и се намира в серия от 2 поредни загуби. Ромеро пропиля цели 3 шанса да стане шампион и два пъти подред се провали на кантара, което го направи негоден да вдигне златото.

Йоел вярва, че той е крал на джунглата в средна категория и иска да го докаже, но от UFC не бяха съгласни с него. Израел е готов да му даде шанс, но не всичко зависи от тях двамата. Въпреки всичко кубинеца остава в готовност, защото все още е гладен за битки:


Оставам в готовност за битката, защото все още съм гладен. Искам да се бием с него, защото много хора говорят за това, кой бил истинския шампион. Хората знаят кой е той, защото са видели какво се случи в последните ми битки. Сега обаче Адесаня има пояс и хората искат да видят истинския шампион. 

Хората знаят, че загубих три битки и аз наистина загубих. Те обаче вътрешно знаят, че Ромеро не е загубил. Йоел е победител. Хората искат да гледат битки между най-добрите. Побеждавал съм най-добрите в категорията. Аз не губя, а побеждавам всички. Все още тренирам и съм гладен за изяви. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес