Зареждане

Yoel Romero към Adesanya: Дай ми шибана дата за битка

Yoel Romero към Adesanya: Дай ми шибана дата за битка
Публикувано на: Октомври 31, 2019 в 00:00 ч
Бившият претендент за титлата в средна категория Yoel Romero иска да получи нов шанс за титлата. Наскоро стана ясно, че безспорният претендент Paulo Costa е контузен и това проваля плановете на UFC да организират битка за титлата между него и Israel Adesanya. Така няма много претенденти в средна категория за първата защита на пояса, която Adesanya ще направи.

В топ 10 смисленa биткa за него e такава с Jared Cannonier, който не спира да впечатлява в категорията. Romero от своя страна е в топ 3 на категорията, но в последните си 2 битки губи с решение. Кубинеца идва след загуба от Paulo Costa с единодушно решение, а преди това с раздвоено решение и от Robert Whittaker.

Romero реши да пробва късмета си и в социалните мрежи предупреди Adesanya, че не трябва да използва неговата реплика. Yoel е готов и призова Dana White да ги сбие:


Israel Adesanya, защо ми казваш "ще се видим, момче" ? Защо ми казваш, че ще се срещнем скоро ? Не, няма нужда да казваш такива неща. Кажи ми скапаната дата. Давай ми шибаната дата и кажи на Dana White. Говори с Dana White, за да уредим битката. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес