Зареждане

Йоел Ромеро: Има 90% шанс да дебютирам срещу Антъни Джонсън

Йоел Ромеро: Има 90% шанс да дебютирам срещу Антъни Джонсън
Публикувано на: Декември 17, 2020 в 16:00 ч
Бившият претендент за титлата на UFC в средна категория Йоел Ромеро е готов за своя дебют в Bellator. 43-годишния ветеран иска да се бие в полутежка категория, а наскоро Bellator се подсилиха и с Антъни Джонсън, който също е бивш претендент от UFC.

Има реален шанс да видим битка в полутежка дивизия между Йоел Ромеро и Антъни Джонсън. "Soldier of God" смята, че този шанс е 90 % и това била битка, която всички фенове искат да видят.

Ето какво още каза опитния боец от Куба за евентуален сблъсък с "Rumble":

Да споменавам нечие има е спекулация, защото има много неща, които трябва да се оправят. Това обаче е страхотна възможност. Има 90% шанс Антъни Джонсън да бъде моя първи съперник в Bellator. Toва е битка, която много хора биха искали да видят. 

Мисля, че има много бойци в полутежка категория, които имат качества. Има качество в тази категория на Bellator. Вадим Немков и Лиото Мачида са в тази категория, както и доста бойци, които са се били за титла. 

Тренирам и съм готов да се бия през февруари. Готов съм и чакам големите неща. Целя се в топ бойците и ще видим какво ще стане. 

Кой би победил в такава среща ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес