Зареждане

Йеджейчик се закани: Ще взема титлата на Еспарза (отново)

Йеджейчик се закани: Ще взема титлата на Еспарза (отново)
Публикувано на: Май 11, 2022 в 00:00 ч
Осем години след като спечели титлата на UFC с победа над Роуз Намаюнас, Kарла Еспарза направи същото през изминалия уикенд в UFC 274.

Макар и да не беше най-вълнуващият шампионски двубой, Еспарза направи достатъчно, за да си върне обратно титлата. И двете състезателки обаче отнесоха сериозни критики, заради вялото си представяне. Дори бившата шампионка вкатегория сламка, Йоана Йеджейчик, не успя да си обясни защо битката им бе толкова скучна.

"Не знам какво стана, но рундовете бяха много зле. Когато видиш, че нещата не вървят в първия, а после и във втория рунд, трябва да направиш нещо, за да си спечелиш победата. Дори и да платиш голяма цена. Но не знам какво стана. Мислих, че Роуз ще победи, но не стана така."

Според Йеджейчик, Еспарза не я е впечатлила с нищо и вероятно историята ще се повтори, ако полякинята получи още един двубой с "Cookie Monster".

"Харесвам Карла и мислих, че тя ще се представи по-добре. Но в действителност изглеждаше по същия начин, по който беше и преди 7 години в Далас, когато се бихме за титлата. А историята ще се повтори. Скоро аз ще бъда шампионка."

Йеджейчик взе титлата на Еспарза три месеца след като тя пък я спечели с победа над "Thug Rose" в UFC 185 с технически нокаут през 2015-та. Сега бившата шампионка е готова за още една битка с Еспарза, ако прегази Вейлич Жанг през юни в UFC 275.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес