Зареждане

Йеджейчик към Ковингтън: Мръсник, лъжец!

Йеджейчик към Ковингтън: Мръсник, лъжец!
Публикувано на: Март 25, 2020 в 08:30 ч
Колби Ковингтън е известен с голямата си уста, която порази много хора, включително и негови съотборници като Йоана Йеджейчик.

Двамата са в немилост от известно време, но Ковингтън продъжлава да налива масло в огъня и след поражението на полякинята от Жанг Вейли в UFC 248. След загубата на Йоана от китайката, Колби сподели че бившата шампионка изглеждала "изцедена", като дори допълни че неприязънта между двамата възникнала след като Колби не пожелал да излезе на вечеря с Йеджейчик. Той дори каза, че състезателката се натискала с Хорхе Масвидал и че не била "добър човек".

Йеджейчик, която вече се възстанови от тежките поражения по главата си от последната битка, имаше нужда от малко време преди да даде своя отговор.

"Това е част от характера му.

Не е нито учтив, нито умен. Изобщо не знае какво прави. Има нужда от други хора, за да го накарат да изпъкне, така че не искам да говоря за него. Мога да ви кажа, че той е срам за нашия отбор... срамота е да говори така. Само грозни неща. Той е мръсник и не искам да говоря за него, просто не искам."

Въпреки, че Йоана не се впусна в много детайли относно "Chaos" тя подчерта, че всичко казано от него е лъжа.

"Той лъже. Не знам защо е такъв голям лъжец. Не искам да си губя времето в приказки за него."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес