Зареждане

Ярослав Амосов ще брани титлата в Bellator срещу Майкъл Пейдж

Ярослав Амосов ще брани титлата в Bellator срещу Майкъл Пейдж
Публикувано на: Декември 9, 2021 в 02:00 ч
Шампионът в полусредна категория на Bellator Ярослав Амосов научи името на своя съперник. Непобедената звезда от Украйна ще брани титлата си срещу британеца Майкъл Пейдж.

Срещата им ще се проведе през първата половина на 2022 година. Все още не е ясно точно кога и къде ще ги гледаме, но се очаква скоро от Bellator да обявят този дуел. За 28-годишния украинец това ще бъде първа защита на титлата.

Амосов е с рекорд 26-0 в ММА и има 7 победи в Bellator. През юни тази година той спечели титлата след победа над Дъглас Лима. Ярослав приключва 19 от срещите си, като 9 са с нокаут и 10 със събмишън. Амосов е 4-кратен световен шампион по самбо и 2-кратен европейски шампион.

Пейдж от своя страна е с рекорд 20-1 в ММА и идва след победа над Дъглас Лима. Майкъл е в серия от 6 поредни победи и губи само от Лима в кариерата си. Той печели 15 от срещите с приключване, като 12 са с нокаут.

"Venom" е един от най-атрактивните бойци в Bellator и не е изненада, че получава шанс за златото. Той има 15 победи и само 1 загуба в Bellator.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес