Зареждане

Ян Блахович уверен, че ще нокаутира Тешейра

Ян Блахович уверен, че ще нокаутира Тешейра
Публикувано на: Октомври 27, 2021 в 12:00 ч
Ян Блахович е уверен, че ще запише поредния нокаут при защитата на титлата си в полутежката категория.

След като Блахович победи Израел Адесаня през март и защити титлата си за пръв път, сега следващия претендент е Гловър Тешейера. Двамата ще се срещнат в главното събитие на UFC 267 и полякът знае, че срещу него застава сериозен боец, тъй като това ще бъде последния му шанс за шампионския пояс.

"Мисля, че той промени нещо - той вече знае как да тренира. Открил е това, което аз открих преди няколко години. Той знае какво трябва да прави, за да е най-добрия, но знае и как да го прави. Ще бъде много интересна среща. Очаквам най-доброто от Тешейра, защото може би това е последния му шанс за титлата."


Когато двамата са в Октагона, Блахович вярва, че Тешейра ще се опита да пренесе играта на земя. Той е наясно, че най-добрият шанс за победа на бразилеца е в граплинга, но е уверен, че ще може да задържи играта в стойка.

"Мисля, че той ще се опита да ме събори и да ме приключи на земята. Такава ще е стратегията му. Моята обаче е да останем в стойка, но не забравяйте, че аз съм завършен оец - мога да се боря.

Ако той ме събори - няма проблем. Ще намеря начин да се изправим, да го заключа или да оцелея на земята до следващия рунд. Най-добрия начин за победа над него е каквото направи Густафсон - чака го четири рунда, за да го нокаутира. Той не направи грешки и не избърза с нищо, така че ще използвам неговата стратегия.

Виждам два изхода - единият е нокаут във втория рунд. Ако той оцелее след втория рунд, то тогава в четвъртия ще падне. Преди да заспя си представям как го нокаутирам с ъперкът или ляво кроше."

Смятате ли, че Блахович ще успее да нокаутира Тешейра в UFC 267? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес