Зареждане

Ян Блахович победи Роналдо Соуса в UFC Sao Paolo

Ян Блахович победи Роналдо Соуса в UFC Sao Paolo
Публикувано на: Ноември 17, 2019 в 08:12 ч
Главното събитие в UFC Sao Paolo беше очаквано с интерес тъй като един от топ бойците в средната категория направи дебюта си в полутежката.

Бразилецът Роналдо Соуса се изправи срещу Ян Блахович, но въпреки подкрепата на родната си публика, не успя да стигне до победата и загуби със съдийско решение от поляка, който пък поиска шампионски двубой след победата.

Вижте също: Резултати от UFC Fight Night: Błachowicz срещу Jacaré 

"Jacare" скъси дистанцията още в началото на двубоя, притискайки Блахович към клетката. И двамата бойци прекараха известно време така, разменяйки си къси удари с коляно. Втория рунд изглеждаше също като първия - с пресиране към клетката.

Блахович започна малко по-разчупено третия рунд. Той успя да се измъкне от пресирането. "Jacare" нанесе няколко удара, но повечето вкарани удари бяха в полза на поляка.


Нямаше много динамика в битката между двамата, освен може би във финалния рунд, когато Роналдо се опита да скъси отново дистанцията, но изяде силен ъперкът. После Блахович нанесе няколко удара, които свалиха бразилеца, но може и Соуса да се бе препънал.

В крайна сметка Блахович победи Соуса с 2:1 съдийски гласа.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес