Зареждане

Ян Блахович: Камару Усман няма шанс срещу мен

Ян Блахович: Камару Усман няма шанс срещу мен
Публикувано на: Юли 15, 2022 в 10:00 ч
Бившият шампион на UFC в полутежка категория (до 93 кг) полският ветеран Ян Блахович говори за шампиона на UFC в полусредна категория Камару Усман.

В следващата си битка на турнира UFC 278, който ще се проведе на 21 август в Солт Лейк Сити (Юта, САЩ), Усман ще направи реванш с британеца Леон Едуардс. Двамата вече се срещнаха през декември 2015 г. и тогава нигериецът спечели с единодушно съдийско решение. 

Камару обяви, че след тази битка ще прескочи средна категория, за да се качи при полутежките. По-рано този месец на събитие на UFC Усман пресече път с Блахович. Двамата застанаха лице в лице и се поздравиха.

Блахович искаше да се бие за титлата с Прохазка, но Иржи иска реванш с Гловър Тейшейра. Така Ян остава без битка и е готов да се изправи срещу Усман.

„Ако няма да се бия с Иржи Прохазка, тогава защо не с Камару Усман ? Всички напуснаха арената и пътищата ни с Усман се пресякоха. Не знам как стана, но просто се случи. 

Камару е достатъчно едър човек и това не е лоша битка за мен. Разбира се, той можеше да успее в полутежка категория, но не и срещу мен. Ако се бие с мен, тогава ще загуби ”, цитираха Блахович от BJPenn. 

Има ли шанс Усман срещу Блахович ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес