Зареждане

Ян Блахович иска локация за битка с Джон Джоунс

Ян Блахович иска локация за битка с Джон Джоунс
Публикувано на: Февруари 17, 2020 в 07:00 ч
Ян Блахович е готов да превземе върха в UFC. 36-годишния ветеран записа поредната голяма победа с нокаут и вече гледа към златото в полутежка категория. Миналия уикенд в Ню Мексико "Prince of Cieszyn" нокаутира Кори Андерсън и навлезе в серия от 3 поредни победи. Той предизвика Джон Джоунс, който беше в залата и изгледа срещата на живо.

"Bones" е готов да се бие с Блахович, но всичко зависи от UFC. Ян e с рекорд 7-1 в последните си срещи и вярва, че е време за златото в организацията. Полякът е бивш шампион на KSW и призова за локация и организиране на битката между тях. Ето какво още сподели Ян за това, което иска да се случи в бъдеще:


Аз съм тук, Джон. Време е за битка. Хората грешаха за мен. Аз доказах, че съм най-добрия и доказах, че съм следващ за титлата. Постоянно тренирахме този удар по време на тренировка. Знаехме, че Кори ще се опита да използва бокс, за да ме събори. 

Той използва бокс, за да свали Джони Уокър, но това е добре, защото аз харесвам битки в стойка. Джон, ти ми обеща, че ще се бием. Кажи ми кога и къде ? Свърших си работата с този перфектен удар. 

Сега съм напълно различен боец. Моя план за битката с Джон ще е същия като този, който имах днес. Планът е нокаут. Имам нужда от 2-3 седмици почивка и тогава ми дайте локацията.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес