Зареждане

Yair Rodriguez: Бил съм се с едно око и знам какво е чувството

Yair Rodriguez: Бил съм се с едно око и знам какво е чувството
Публикувано на: Септември 23, 2019 в 09:18 ч
Качил: DoloR
Yair Rodriguez получи страхотен шанс и оглави събитието в Мексико, което се проведе миналия уикенд. Той застана под светлините на прожекторите и се изправи срещу Jeremy Stephens, но за съжаление битката им продължи само 15 секунди. Yair бръкна в окото на Stephens и битката им беше обявена за несъстояла се, след като Jeremy не успя да продължи.

Rodriguez беше бесен от развоя на нещата, а феновете също не бяха доволни и замеряха клетката и Stephens с всякакви бутилки и боклуци. В интервюто след битката Rodriguez се побърка и за малко щеше да скочи на Michael Bisping. Yair призна, че се съмнявал в контузията на своя опонент и сподели, че щял да се бие и с едно око, защото вече го е правил:


Винаги трябва да се съмняваш в своя опонент и в това, което той чувства. Stephens е този, който ще трябва да живее с това ако е имитирал тази контузия. Не мога да си представя какво е да ти бръкнат в окото, но знам какво е да се биеш с едно затворено око. 

Аз го направих и знам какво е чувството. В битката с Edgar едоното ми око беше затворено, но въпреки това бях готов да се бия и в третия рунд. Казах им, че мога да виждам, въпреки че не беше така. Не исках да приемам битката със Stephens, защото той беше по назад от мен в ранглистата. 

Не мисля, че има значение това, което казвам, защото от UFC си имат планове и тези ранглисти се променят бързо в играта. Исках да се бия с някой, който е пред мен в ранглистата и разбира се, че искам тази титла.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес