Зареждане

White сподели, че загубата на Ronda от Holm му е любима

White сподели, че загубата на Ronda от Holm му е любима
Публикувано на: Август 23, 2018 в 10:09 ч


Срещата, с която се гордее най-много Dana White се оказва сблъсъкът между Ronda Rousey и Holly Holm.

"Бих казал, че любима ми е срещата на Holly Holm и Ronda Rousey. Свършихме много добра работа тогава. Очакванията, че Ronda ще спечели бяха големи. Никой не даваше шанс на Holly. Казвах, че Ronda не се е била с такъв опонент до момента - с такъв страйкинг, такива ритници в главата и пр. Дори Joe Rogan не очакваше Holly да спечели. Тогава не само успяхме да продадем срещата добре, но и Holly Holm я спечели."

Holm, разбира се, шокира целия свят на UFC 193, което се състоя през ноември 2015-та, нокаутирайки с ритник в главата своята опонентка, като така поднесе и първата за кариерата ѝ загуба. Това беше една голяма и неочаквана победа, която просто счупи интернета. Ако трафикът всъщност е определящ фактор, победата на Holm беше една от най-търсените истории из ММА сайтовете.

White обаче е очаквал това да се случи. Той вярва, че Holm е можела да спечели, ако е стояла на разстояние от Rousey.

"Моята работа, когато организирам срещи, е да вкарвам съмнение у хората, които си мислят, че знаят кой ще бъде победителя. Събирам необходимата информация и показвам защо срещата няма да протече по очаквания начин."

Въпреки приказките за големия реванш, той така и не стана реалност. След голямата победа Rousey се пусна само още веднъж в Октагона, срещу Amanda Nunes на UFC 207 в края на 2016-та, преди да се прехвърли към кеча.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес