Зареждане

Всичко най-интересно от пресконференцията преди UFC 229! Conor закъсня, а Khabib напусна по-рано

Всичко най-интересно от пресконференцията преди UFC 229! Conor закъсня, а Khabib напусна по-рано
Публикувано на: Октомври 5, 2018 в 01:16 ч
Преди малко се проведе пресконференцията преди битката между Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor на UFC 229. Двамата вече застанаха лице в лице миналия месец, когато се проведе първата пресконференция, а днес трябваше отново да се изправят лице в лице, но McGregor отново закъсня.

Khabib се беше заканил, че ако Conor отново закъснее, то тогава Khabib ще напусне и след като отговори на няколко въпроса от медиите Khabib си тръгна. Той сподели, че има график и трябва да сваля килограми и няма да чака, защото това е неуважение към всички. Ето какво сподели още Khabib:

Няма нужда да чакам никого, защото вече е време и феновете са тук, както и медиите. Dana може да чака, но аз казах, че ще съм навреме и ако той не се появи ще си тръгна. Не го подценявам и тази вечер трябва да си вляза в категорията. Към момента теглото ми е добро. Фокусиран съм само върху битката, а за бъдещето ще говорим после. Ще видим в събота дали ми е влязъл в главата. Имам си график и не се интересувам от него. Трябва да се тревожа за себе си, а не за него, защото неговите закъснения не са мой проблем. 

Малко съм ядосан и емоционален от всичко, което се случи, но трябва да остана спокоен и да го смачкам в клетката. Най-важно е да запазиш спокойствие. Няма да му стисна ръката след края на битката. Той може да говори всичко, но когато алкохолиците говорят не им се обръща внимание и ги игнорираме. Винаги е трудно да сваляш килограми и днес е деня за сваляне точно заради това не искам да чакам никого 30 или 40 минути. 

Няма начин да му стисна ръката. Ще ви уведомя преди да си тръгна. Трябва да вярваш, че си най-добрия и си шампион. Нямам проблем с това, че Tony си носи титлата, но имам проблем с това, че Dana пита за титлите на McGregor, въпреки че знае, че той си загуби и титлите и ума. Първия рунд трябва да внимавам с него, но борбата и натиска ми ще са важни и той трябва да ме убие, за да ме спре. Целта ми е да го приключа.

За мен това е повече от защита на титлата и главна битка, за мен това е лично. Ще счупим рекордите и вече цифрите говорят за това. Не ми пука за това, че той закъснява. Най-важно е да вярвам в себе си и не ми пука за него. Може да го победя с решение, но може и да го приключа, защото той винаги говори, че е готов за битка, но когато се измори винаги се предава. Аз съм непобеден и неоспорим шампион и вярвам първо в Бог, а след това в себе си. Тук съм, защото Бог ми помогна. В събота всички въпроси ще получат отговор.

Обичам феновете, защото без тях битката нямаше да се случи. Благодаря ви много момчета, защото сте дошли от далеч и сте си купили билети. Нямам проблем с вас и ви благодаря. Вие трябва да подкрепяте вашия човек. Аз обаче съм тук вече 15 минути, а той го няма и това е голямо неуважение спрямо вас. Благодаря ви и утре ще ви покажа теглото си. Ще се видим утре.




След тези реплики Khabib си тръгна от пресконференцията на която остана 18 минути, а Conor все още го нямаше. Точно 12 минути след като Khabib си тръгна Conor McGregor се появи и сподели следното:

Какво става Ирландия? Трафика е голям тук и беше като ад. Не знам къде е този малък глупак, но той знае за какво подписа. Той знаеше, че ще има закъснения. Трафика беше ужасен. Той не каза нищо последния път, така че майната му случват се такива неща. Не съм планирал това и исках да дойда навреме, но тази п*тка трябваше да изчака още малко, защото закъснях само с няколко минути. Той обаче не иска да е около мен. Той не иска да е около тези хора, защото е ужасен. Майната му. Тук съм да се бия с него и той трябва да си влезе в категорията и да се появи в събота. Той трябва да свали килата и да се появи, защото вече се е оттеглял в последния момент. Кое е най-доброто уиски ? 

Планирам да му откъсна носа. През целия си камп тренирам с по-тежки бойци от мен и съм готов за всичко. Очаквам паника от него още в началото и не ми пука, защото съм виждал всичко. Ветеран съм и ще направя това, което искам и ще се насладя на битката. Ще му откъсна носа. Никога няма да победите ирландците. Страхотно е да видя феновете тук и съм развълнуван. Вече чувствам енергията от феновете си и благодаря от дъното на сърцето си на всички, които са дошли. Хубаво е да се завърнеш. 

Забравих си коланите, но ще ми ги донесат. Нека те си носят фалшивите колани, но аз съм краля и ще им покажа в събота вечер. Не ми пука за килата, но той трябва да си влезе в категорията. Ще се бия обаче без съмнение. Той никога не трябва да взима информацията си от информатор като Ali Abdel Aziz. Неговия мениджър е терорист, плъх и доносник. Майната му на Khabib и на неговта психика. Не ми пука за него и за неговите хора. Нещата са по-сложни от битката в клетката с него. 

Не ми пука за психиката му и за мисленето му, защото аз съм безскрупулен и искам да му направя дупка в главата. Майната му на мира, тук няма да има мир. Няма да му стисна ръката. Това никога няма да свърши. Той не е по-гладен от мен, защото аз умирам от глад за главата му. Няма по-гладен от мен в играта. Готов съм за това, което да очаквам и нищо не ме притеснява. Без съмнение ще се бия в Дъблин преди да се оттегля от ММА. Искам да се бия за титлата в категория до 165 паунда и до 170 паунда.

До 35 години ще съм милиардер. Мисля, че от тази битка ще изкарам към 50 милиона долара. Имам интерес да се бия в главната битка на UFC 230 и също така искам да се бия с Ali Abdel Aziz. Оценявам това, че ме сравнявате с Muhammad Ali, но аз дори не мога да се приближа до него. Това беше един специален човек. Аз съм просто едно обикновено момче от Дъблин, Ирландия, което си търси битка.



Тук може да видите цялата пресконференция:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес