Зареждане

Volkov: Искам да се бия в Русия, UFC ще напълни най-голямата арена

Volkov: Искам да се бия в Русия, UFC ще напълни най-голямата арена
Публикувано на: Септември 4, 2017 в 09:30 ч
 
Хората са казали, че колкото повече се потите в мирно време, толкова по-малко ще кървите по време на война. Ако се подготвяте за битка с боец висок 2,13 сантиметра, най-добрия мъж на земята, с които можете да тренирате за тази битка е четирикратният шампион на K1 и бивш крал на ""Pancrase" Semmy Schilt, който е висок 2,12 сантиметра. Високият 2,01 сантиметра боец на UFC Alexander Volkov е свикнал да се бие с по-ниски от него опоненти, но в UFC Fight Night 115 той се изправи срещу боец, който е по-висок от него с цели 12 сантиметра. На пресконференцията след битката Volkov обясни, че тренировките със Schilt за безценни.
 
"Току-що говорих за Semmy. Истината е, че ми беше по-трудно да се бия с него, отколкото със Stefan.", заяви Volkov.
 
"Semmy ми помогна много. Когато мениджърът ми каза, че ще се бия със Struve, първата ми мисъл беше да накарам Semmy да участва в нашия лагер... Когато дойде му бях много благодарен и помощта му беше безценна."
 
"Той се представи доста добре [Struve]. Когато го хвана с няколко добри удара, знаех, че мога да го завърша. Не исках да поемам много рискове. Той беше готов да се отдръпне назад, когато се защитава. Методично го унищожавах, вместо да заложа всичките си усилия в една атака."
 
 
Volkov претърпя удар с летящо коляно в главата, което отвори голяма аркада на скулата му.
 
"Повече се страхувах лекарите да не спрат срещата, защото погледа ми се беше размил. Трудно е да се каже как това повлия на битката. Имах чувството, че мога да го завърша през първия и втория рунд, но честно казано съм щастлив да кажа, че го завърших в третия... Справих се с много трудна битка и съм щастлив с това.
 
"Точно сега не мисля с кого да се бия, но бих искал да помисля къде да се бия. Пет руски бойци спечелиха тази вечер и би било чудесно, ако UFC дойде в Русия. Ще се радвам да оглавя подобно събитие."
 
"Мисля, че едно събитие на UFC може да напълни най-големия стадион в Русия. За мен лично е по-добре да се бием в Русия и да покажем на UFC колко много фенове в Русия обичат UFC. Ако забелязахте днес, в тълпата имаше много руски фенове и те пееха по-силно от другите. Феновете ни са умни, забавни и луди и ще покажат на света, че са влюбени в смесените бойни изкуства.", завърши Volkov.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес