Зареждане

Волкановски защити титлата с нокаут над 'Корейското зомби'

Волкановски защити титлата с нокаут над 'Корейското зомби'
Публикувано на: Април 10, 2022 в 08:24 ч
Александър Волкановски успя да защити титлата си в категория перо.

"The Great" оглави събитието UFC 273, което се проведе във Флорида преди малко. Той се изправи срещу Чан Сунг Джънг, по-известен със своя прякор "Корейското зомби". Битката им беше доста интересна и Джънг показа сърце и издръжливост, но понякога това просто не е достатъчно.

В началото Волкановски започна с лоу кик, след което вкара силен ляв и разклати Джънг. Размяна на лоу кикове, след което и на удари в центъра. Ляво кроше отново привлича вниманието на Чан. Тежка комбинация от шампиона.

Волкановски събаря Джънг на земята, но той се изправя. Комбинация от Волкановски и Джънг пада в нокдаун. Чан се изправя и поема тежки лоу кикове. Джабове от Волкановски и край на рунд за шампиона.

Във втория рунд Чан започва с лоу кик, но получава серия от такива от страна на Волкановски. Размяна на удари, след което Волкановски разклати Джънг с кроше. Размяна на ритници, а малко по-късно здрав десен разклати сериозно Джънг.

Чан успява да отвърне с ляв, който привлича вниманието на шампиона и го кара да потърси събаряне. Граунд енд паунд от Волкановски. Битката се пренася в стойка, но Волкановски отново събаря Джънг. Нов страхотен рунд за Волкановски.

В третия рунд доминацията на Волкановски продължи. Той не спря да наранява Джънг и показа, че е на различно ниво от него. В края на рунда шампиона прати Чан в нокдаун и тръгна да преследва нокаута, но сирената спаси 'Корейското зомби'. Чан не изглеждаше добре, но въпреки това му позволиха да продължи срещата.

В четвъртия рунд Волкановски продължи да наказва Джънг. Брутална комбинация от Волкановски разклати Джънг и принуди Хърб Дийн да се намеси и да спаси Джънг от излишни щети в срещата. Чан остана на крака и вероятно щеше да продължи, но Дийн прецени, че той няма шанс за победа и няма смисъл да поема ненужни щети. Всички бяха доволни от това спиране в началото на 4-тия рунд.

Така с тази победа Волкановски защити титлата с нокаут и навлезе в серия от 21 поредни победи. Той няма загуба вече 9 години и вероятно ще го видим в трилогия с Макс Холоуей.














Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес