Зареждане

Волкановски: Ще съм различен звяр в трилогия с Холоуей

Волкановски: Ще съм различен звяр в трилогия с Холоуей
Публикувано на: Септември 21, 2021 в 04:00 ч
Александър Волкановски вярва, че ще направи трилогия с Макс Холоуей. Този уикенд шампиона в категория перо ще брани титлата си срещу Брайън Ортега в Лас Вегас. Битката им ще е главна за UFC 266, а победителя вероятно ще се бие с Холоуей през 2022 година.

Волкановски е с рекорд 22-1 в ММА и е в серия от 19 поредни победи. Той идва след 2 победи над Холоуей и през юли 2020 година победи Макс с раздвоено решение. Много хора вярват, че Холоуей беше ограбен от съдиите в тази среща.

Александър твърди, че не бил на ниво във втората битка, но въпреки това я спечели. Този уикенд го чака тежък тест с Ортега, но той не се притеснява и дори мисли вече за трилогия с "Blessed".

Ето какво каза Волкановски за Холоуей и третата им битка:

Последната битка, която направихме на бойния остров с Макс Холоуей си свърших работата. Не искам да се оправдавам, но не дадох всичко от себе си и въпреки това спечелих. Това показва на какво ниво съм. Трябва да похвалиш даден човек тогава, когато го заслужава. 

Невероятно беше това, което Холоуей направи във втората битка в сравнение с първата. Аз не бях на ниво, но свърших работа. Това показва, че има нива в играта и аз не съм случаен. В трилогията няма да му дам нито рунд, както стана в първата битка. 

Ще започна силно и ще приключа още по-силно. Холоуей е страхотен и заради това ще получи 3-ти шанс. Той се справя с други бойци и си заслужава мястото на претендент. 

Ще бъде страхотна битка и вярвам, че ще съм твърде много за него. До тогава ще съм станал различен звяр. 

Ще успее ли Волкановски да вземе и трета битка с Холоуей ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес