Зареждане

Витор Петрино победи Тайсън Педро и го прати в пенсия

Витор Петрино победи Тайсън Педро и го прати в пенсия
Публикувано на: Март 3, 2024 в 00:47 ч
Витор Петрино победи Тайсън Педро.

Двамата се биха в битка от полутежка категория. Срещата им се случи в подглавната битка на събитието UFC Vegas 87, което се провежда в Лас Вегас.

Петрино влезе като фаворит в срещата, което беше очаквано, защото е непобеден. Феновете очакваха интересна и атрактивна битка, но за съжаление останаха малко разочаровани. В първия рунд двамата заложиха на доста финтове. Видяхме лоу кикове и удари от двете страни, но нищо, което да привлече вниманието. Все пак Витор беше с една идея по-активен.

Във втория рунд също нямаше голяма активност. И двамата размениха лоу кикове и малко удари, но нищо впечатляващо. Петрино най-накрая се събужда, натискайки Педро с прави удари и мощни ритници в третия рунд. Петрино притисна Педро и го свали на земята, но двамата се изправиха.

Витор се беше вкопчил здраво към Педро и го доминира до края на рунда. Битката стигна до решение, което беше за бразилеца - (30–27, 30–27, 29–28). С тази победа Петрино остава непобеден и предизвика Антъни Смит. Педро от своя страна обяви, че слага край на кариерата си. Той спира с рекорд 10-5 в ММА.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес