Зареждане

Vitaly Minakov: Искам да си върна титлата

Vitaly Minakov: Искам да си върна титлата
Публикувано на: Август 27, 2019 в 07:00 ч
Качил: DoloR
Бившият шампион в тежка категория на Bellator, Vitaly Minakov иска да си върне пояса, който в момента е собственост на Ryan Bader. Той спечели титлата през 2013 година, а след това я защити, но не беше в добри отношения с организацията и реши да остави пояса и да си тръгне. Vitaly се върна в Русия, където навърза 7 поредни победи с приключване и през февруари тази година реши да се завърне в Bellator.

Minakov беше в серия от 21 поредни победи, но загуби от Cheick Kongo на Bellator 216 с решение. Бившия шампион не се представи много добре и отдаде това на контузия, от която се оперира. Миналия уикенд на Bellator 225, Minakov се върна към победите с нокаут, след като победи Tim Johnson за по-малко от 2 минути и сега си иска пояса обратно:


Една седмица бях в болница преди битката с Kongo. Тогава свалих 4.5 килограма и не бях в добра форма. Точно заради това загубих двубоя. Сега за тази битка няколко пъти ми сменяха опонента. Първо трябваше да се бия с Roy Nelson след това Javy Ayala, а накрая се оказа Timothy Johnson. 

Не ме интересува кой ще бъде мой опонент. Готов съм за всеки. За мен е най-важно да получа шанс за титлата, и то възможно най-скоро. Не зависи от мен, а от Bellator. Мисля, че след няколко победи ще получа шанс. Мога да ви кажа, че Cheick Kongo има 0 % шанс да победи Bader. 


Следващия месец Ryan Bader ще брани титлата си в тежка категория срещу Kongo на Bellator 226.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес