Зареждане

ВанЗант: За 24 часа в OnlyFans изкарах повече, отколкото в ММА

ВанЗант: За 24 часа в OnlyFans изкарах повече, отколкото в ММА
Публикувано на: Септември 3, 2023 в 05:00 ч
Бившата състезателка на UFC Пейдж ВанЗант разкри стряскащата сума пари, която е спечелила чрез OnlyFans.

В непрекъснато развиващия се пейзаж на създаване на онлайн съдържание, OnlyFans се очерта като промяна на играта, която позволява на създателите и личностите да трупат богатства, които съперничат на печалбите им от други дейности.

Едно забележително име в тази тенденция е не кой да е, а ВанЗант. В интервю за Barstool Sports, Пейдж се задълбочи в разговор за кариерата си в OnlyFans. Тя разкри поразителна статистика, която предоставя ценна представа за структурата на плащанията.

„Има много неща, които съм направила в кариерата си, но наистина съм щастлива, че кариерата ми извън UFC и битките беше доста успешна. 

Работила съм усилено в други индустрии, опитвайки се да премина към по-масово достигане на публика. OnlyFans беше най-големият ми източник на доходи. 

Мисля, че направих повече пари за 24 часа в OnlyFans, отколкото през цялата си бойна кариера.", сподели ВанЗант.
 
Признанията на ВанЗант не са изолиран случай. Привлекателността на OnlyFans наскоро завладя и други личности от бойните спортове. Боксьорката Ебани Бриджис също действа усилено за OnlyFans и продава ползвани чорапи на всякакви извратеняци.

Бриджис дори отбеляза, че без OnlyFans може би щеше да работи в Макдоналдс.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес