Зареждане

Valentina Shevchenko: Знаех си, че Rose Namajunas ще надвие Joanna Jedrzejczyk

Valentina Shevchenko: Знаех си, че Rose Namajunas ще надвие Joanna Jedrzejczyk
Публикувано на: Декември 27, 2017 в 14:00 ч
 
 Valentina Shevchenko познава добре Joanna Jedrzejczyk. Двете са се изправяли за муайтай двубои три пъти през годините, като всичките срещи печели Shevchenko.
 
Тя също тренира заедно с Rose Namajunas в една и съща зала, така че има интересна перспектива, що се отнася до двубоя от UFC 217.
 
Shevchenko била убедена от самото начало, че Namajunas ще отнеме титлата на Jedrzejczyk.
 
"Знаех си още от първия миг, когато научих, че двете ще влязат заедно в Октагона, че Rose ще спечели. Знам как се бият двете. Никой не ми вярваше, когато казвах, че Rose ще победи, но вече няма никакви съмнения."
 
Namajunas надви Jedrzejczyk чрез нокаут още в четвъртата минута от тяхната среща.
 
Въпреки че мнозина бяха изненадани от резултата, Shevchenko твърди, че го очаквала.
 
"Rose е нито само добра в ударите, нито само добра на земя - тя е ММА боец. Важно е, че може да се бори еднакво добре, колкото и да удря. Муай-тай уменията ѝ също са на ниво."
 
Jedrzejczyk очаква да получи реванш в началото на идната година. Тя държеше титлата в свои ръце от март 2015-та и до срещата с Namajunas беше непобеждавана.
 
Ако това се случи, Shevchenko не вярва, че нещо ще се промени, въпреки че очаква Joanna да се подготви по-добре. Shevchenko също твърди, че Namajunas не била разклатена по никакъв начин от приказките и погледите на полякинята.
 
"Rose ще направи всичко както трябва - ще се съсредоточи върху срещата и ще докаже уменията си. Щастлива съм за Rose, тя го заслужава. Ще бъде добър шампион в категорията още дълго време."
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес