Зареждане

Валентина Шевченко защити титлата с нокаут над Чокагян

Валентина Шевченко защити титлата с нокаут над Чокагян
Публикувано на: Февруари 9, 2020 в 07:09 ч
Шампионката в категория муха Валентина Шевченко продължи да впечатлява и записа поредната защита на титлата си. "Bullet" се изправи срещу Кейтлин Чокагян в подглавната среща на UFC 247, което се провежда в Тексас. Шевченко не даде никакъв шанс на своята опонентка и в първия рунд двете застанаха в центъра на клетката и разменяха ритници и удари.

Видимо беше, че Валентина беше много по-бърза и точна от своята съперничка и вкара по-добрите попадения. В края на рунда шампионката пренесе битката на земя, където вкара мощен удар с лакът и отвори сериозна аркада на Кейтлин над окото. Във втория рунд Шевченко продължи да доминира и вкара брутални удари с крак в главата на претендентката.

Валентина отново пренесе нещата на земя, където вкара добри удари на Чокагян, която не намираше отговор за доминацията на шампионката. В третия рунд двете опитаха ритници, след което Шевченко пренесе битката на земя. Валентина разпъна Чокагян и я засипа с мощни удари с лакът, което принуди рефера да спре срещата в началото на 3-тия рунд.

Това беше 5-та поредна победа за "Bullet", която записва 3-та поредна защита на титлата в категорията. Чокагян от своя страна губи серията си от 2 поредни победи.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес