Зареждане

Valentina Shevchenko споделя плановете си за новата година

Valentina Shevchenko споделя плановете си за новата година
Публикувано на: Декември 19, 2018 в 00:01 ч
Новата шампионка на UFC, Valentina Shevchenko успя да спечели титлата на UFC 231. Тя победи Joanna Jedrzejczyk и след година чакане най-после спечели пояса в категорията. Shevchenko е доволна от този факт и сподели бъдещите си планове:



Щастлива съм от това, че двете в Joanna се бихме и дадохме всичко от себе си. Показахме техника, високо ниво на бой, сърце и всичко останало. Гледах отново битката и мога да ви кажа, че ние двете не просто се бихме, а показахме изкувството на боя. Сега ще си почина малко и ще празнувам Коледа и Нова година. И след това разбира се с повече сила и енергия ще се завърна и ще правя това, което обичам.

Готова съм за всеки претендент и искам да държа титлата дълго време. Това е причината да съм тук и да държа титлата, защото не искам да завися от някого и да го чакам. Най-хубава част от това да си шампион е в това, че няма да ти се налага да чакаш и да се чудиш, дали ще приемат битка или няма да го направят. Искам да съм активна и да се бия, а опонентите нямат значение. Това смятам да правя следващата година и ще давам всичко от себе си.

В момента нямам никакви контузии и ще си почина малко и започвам да се готвя за битка. Искам да се бия, колкото се може повече.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес