Зареждане

Valentina Shevchenko иска да брани титлата срещу Liz Carmouche

Valentina Shevchenko иска да брани титлата срещу Liz Carmouche
Публикувано на: Юни 19, 2019 в 00:00 ч
Шампионката в категория муха Valentina Shevchenko вече е избрала своята бъдеща опонентка и иска да брани титлата си срещу Liz Carmouche. Това не е случаен избор, защото именно Carmouche нанесе първа загуба в ММА на Shevchenko. Двете се биха в категория петел през 2010 година и Liz успя да я победи с нокаут. Shevchenko идва след голяма победа с нокаут над Jessica Eye и вече е готова за своето отмъщение срещу Carmouche:


Да, разбира се, че искам да се бия с Carmouche и вярвам, че това ще бъде добра битка. Тя е корав боец и имаме история. Ние се бихме преди години и битката беше спряна заради разкъсване на веждата. Аз я доминирах през цялото време и вкарвах комбинации, но тя ми вкара удар, който отвори аркада и лекаря реши, че трябва да прекрати битката. Нещата не ги планирах така и бях готова да продължа, но лекаря отказа. 

Мисля, че това ще бъде много добра битка. Няма как да заличиш една загуба, но определено е добре да запишеш победа над този, който те е победил. Аз съм тук, за да продължа да съм шампион. Няма да позволя да ми вземат титлата и ще тренирам здраво, за да я защитя. Това ще бъде голяма битка.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес