Зареждане

Valentina Shevchenko: Dana White e много добър човек, който се грижи за бойците

Valentina Shevchenko: Dana White e много добър човек, който се грижи за бойците
Публикувано на: Август 9, 2019 в 07:20 ч
Dana White винаги е обект на доста критика и много хора го обвиняват, че не плаща добри пари на бойците си и не се грижи за тях. Президента на UFC отново попадна под удари и вече бившата състезателка на организацията Cris Cyborg го обвини в тормоз и обиди. Бразилката вярва, че той е човек, който лъже и не се грижи добре за своите бойци и заради това тя нямаше намерения да продължи да работи с него.

И докато мнозина го критикуват, то шампионката в категория муха Valentina Shevchenko реши да се изкаже ласкаво по адрес на своя шеф и го определи за много добър човек:


Не знам какво точно се е случило между White и Cyborg. Oт това, което знам мога да ви кажа, че Dana е много добър човек. Той е много мил и възпитан човек. Dana се тревожи за своите бойци. Когато той ти каже, че ще се погрижи за теб, то това означава, че ще го направи. 

White иска да осигури хубав живот на бойците в организацията. Той иска бойците да имат всичко, защото това е най-голямата ММА организация. В тази организация се отнасят уникално към бойците си и никъде не са се държали така с мен. 


Този уикенд Shevchenko влиза в клетката, за да брани титлата си срещу Lim Carmouche на събитието в Уругвай.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес