Зареждане

Вадим Немков иска да се бие с Франсис Нгану в PFL

Вадим Немков иска да се бие с Франсис Нгану в PFL
Публикувано на: Ноември 23, 2023 в 16:00 ч
Съвсем наскоро имаше официални новини, че PFL са придобили Bellator.

Веднага стана ясно, че почти всички топ бойци ще останат в Bellator и ще се борят за шампионската титла с настоящите носители на пояса в PFL. От особен интерес е бъдещето на Вадим Немков, който, изглежда, най-накрая взе решение за категорията, в която ще се състезава. Немков е шампион в полутежка категория, но няма да се бие с шампионът в тази дивизия от PFL.

Руския боец разкрива, че има лекарска забрана да сваля килограми за своята категория. Това показва, че той ще се качи в тежка категория, а там го чака име като Франсис Нгану. Ако Вадим успее да премине толкова труден тест, той може да стане доминиращ шампион в тежка категория за дълго време.

Вадим разкри, че има договор за още 1 година с Bellator и планира да довърши договора. Той е отворен за битка с Нгану, а след това за подписване с UFC.

„Планирам да се състезавам в тежка категория, така че определено няма да се бия в битката между шампионите на Bellator и PFL в полутежка категория. Взех това решение, защото лекарите ми забраниха да свалям килограми за полутежка категория.

За мен би било интересно да се бия с Франсис Нгану и да се тествам срещу толкова силен противник. Все още не мисля да се преместя в UFC, защото договорът ми е валиден за още една година и първо трябва да го изкарам.”, сподели Немков

Може ли Немков да бие Нгану ?Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес