Зареждане

Вадим Немков: Чувствам, че съм номер 1

Вадим Немков: Чувствам, че съм номер 1
Публикувано на: Август 23, 2020 в 05:00 ч
28-годишният Вадим Немков успя да шокира света с нокаут над Райън Бейдър в Кънектикът на Bellator 244, което се проведе вчера. С тази победа младия боец взе една от титлите на Бейдър и стана първия руски шампион в полутежка категория на организацията. Вадим отмъсти на Райън, който миналата година нокаутира неговия приятел и съотборник Фьодор Емеляненко в битка за титлата при тежките.

Вижте още - Вадим Немков смаза Райън Бейдър и стана шампион​​​

Така Немков навлезе в серия от 7 поредни победи, от които 6 с приключване. Вадим впечатли всички със своето представяне срещу Бейдър и пред медиите сподели, че се чувства като номер 1 в категорията:


Готвих се психически по време на лагера за това, че мога да се превърна в първия руски шампион в полутежка категория на Bellator. Чувствам, че сътворих история. Това е една малка част от историята. Победих много добри бойци в тази категория и чувствам, че съм номер 1. Не ми се налагаше да стигам до последните рундове, защото успях да приключа всички топ бойци, срещу които се бих. 

Чувствам се като номер 1. Точно сега ситуацията в категорията е малко неясна. Мачида ще се бие срещу Дейвис и вероятно победителя ще е бъдещия ми опонент. Кори Андерсън също е при нас, но не мисля, че трябва веднага да получава шанс за титлата. Той трябва да направи 1 битка преди това. В края на краищата ще се бия с всички, които изправят срещу мен.

Колко далеч ще стигне това момче ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес