Зареждане

USADA спипа Sean O’Malley и той е аут от UFC 229

USADA спипа Sean O’Malley и той е аут от UFC 229
Публикувано на: Октомври 1, 2018 в 07:47 ч
Боеца на UFC в категория петел, Sean O'Malley трябваше да се бие на UFC 229 след броени дни срещу José Alberto Quiñónez, но това няма да се случи. Днес той сподели, че се е провалил на допинг тест и няма да вземе участие на събитието. В последните няколко дни стана ясно, че UFC и USADA променят правилата и вече няма официално да излизат с информация, когато някой се провали на допинг тест, а ще му дадат шанс да се защити.

Всеки вид информация, ще се пази в тайна поне докато доказателствата, че някой е измамил съзнателно не са напълно достоверни. Sean O’Malley  е първия боец, който става част от тази нова програма и сподели следното в социалните мрежи:

Здравейте, Sean O'Malley е тук и искам да ви кажа какво точно се случва. Както много от вас са видяли от UFC съобщиха този уикенд, че вече няма официално да обявяват, когато някой боец се провали на допинг тест и ще чакат до самия край на разследването. В момента се озовах в такава ситуация и според новите правила моя случай няма да бъде обявен, но аз чувствам, че трябва да съм честен с моите фенове, що се отнася до причината поради която няма да се бия този уикенд.

Работя заедно с Jeff и UFC и мисля, че вече открихме замърсената добавка, която е в основана на това. Вече изпратихме всичко нужно на USADA и чух, че тестовете ще отнемат до 30 дни. Извинявам се на всички, които ме подкрепят и чакаха тази битка. Нямах намерения да мамя и съм сигурен, че резултатите ще докажат това. Обичам феновете си и се надявам това да окаже минимално въздействие върху моята кариера и да се върна към бойните спортове скоро. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес