Зареждане

USADA отрекоха да са взимали подкупи от Jon Jones

USADA отрекоха да са взимали подкупи от Jon Jones
Публикувано на: Септември 13, 2018 в 11:29 ч
Случая на Jon Jones с USADA се проточи доста дълго и вече повече от година Jon не е получил своето наказание. Това повдига доста въпроси, защото доста от бойците, които се провалят получават наказанията си в срок от няколко месеца, но Jones чака вече година и 2 месеца.

Това е втори провал на допинг тест за него и го грози наказание от 4 години. Наскоро се появиха слухове, че Jon е дал няколко милиона подкуп на USADA, което ги накара да се оправдават и да опровергават слуховете. Ето како споделиха от USADA:


Във връзка с появилите се наскоро слухове в медиите, че ние от USADA сме взимали подкупи заявяваме,  че никога под никаква форма не сме взимали нищо, за да оневиним даден боец, който се е провалил на допинг тест.

Наскоро Colby Covington сподели, че UFC също са готови да платят на USADA, защото новите собственици са инвестирали много пари и трябва да си ги върнат.

 Все още не е ясна причината, която бави отговора на USADA, но вече става съмнително.  Преди месец стана ясно, че Jones не е бил тестван месеци от USADA и през тази година е тестван само 1 път.

Междувременно продължават да валят слухове,  че той ще бъде оправдан и ще се бие още тази година.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес