Зареждане

Уолт Харис съсипан след загубата на дъщеря си

Уолт Харис съсипан след загубата на дъщеря си
Публикувано на: Ноември 29, 2019 в 08:07 ч
Боецът в тежка категория на UFC, Уолт Харис е съсипан, след като стана ясно, че намерените от властите човешки останки са на неговата доведена дъщеря Аная, която изчезна преди месец. "The Big Ticket"  отчаяно молеше за помощ в търсенето на неговата дъщеря и доста хора от ММА обществото се включиха, за да го подкрепят.

Дейна Уайт, Джон Джоунс и Али Абделазиз предложиха сериозни парични възнаграждения за всеки, който има информация за нея. Властите арестуваха двама заподозрени в отвличането на неговата дъщеря и само няколко дни след това намериха нейните останки.

Не беше сигурно на 100%, че това е Аная, но в последствие се разбра, че това наистина е тя и ММА обществото потъна в скръб. Заваляха хиляди съболезнования, а Харис реши да проговори в социалните мрежи. Ето какво каза той след трагичната загуба:


Moето сладко момиченце. Искам да ти благодаря, че промени живота ми към по-добро. Благодаря ти за това, че ме направи по-добър човек и баща и заради това, че беше най-големия ми фен, въпреки резултатите от моите срещи. Ти озари моя свят по много начини. 

Болката е непоносима. Знам, че искаш да съм силен, но е толкова трудно. Точно сега нищо няма смисъл. Загубен съм и те искам обратно. Ще продължа напред, но просто ми трябва време. Много те обичам. Бди над нас, както винаги си го правила. Сега ти си ангел и ще те обичам завинаги.  




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес