Зареждане

Умар Нурмагомедов: Подкрепяте геноцида в Газа ? Тогава не сте хора!

Умар Нурмагомедов: Подкрепяте геноцида в Газа ? Тогава не сте хора!
Публикувано на: Март 4, 2024 в 07:45 ч
UFC номер 12 в категория петел Умар Нурмагомедов (17-0) нарече подкрепящите войната в ивицата Газа нечовеци.

Миналия уикенд 28-годишния дагестанец записа 17-тата си поредна победа в ММА. Той доминира над Бекзат Алмахан и го победи, въпреки че падна в нокдаун. Нурмагомедов записа 5-та поредна победа в UFC и вече е готов за големите битки, но всички бягат от него. След победата Умар се възползва от платформата на UFC, за да подкрепи палестинците в Газа.

Там се случва страшна война, която мнозина смятат, че е геноцид. Ето какво каза Умар към всички, които подкрепят това избиване:

„Когато нещо се случи на жените по света, всички феминистки говорят за това. Но положението е същото в ивицата Газа, там също има жени. Те не са животни. Когато родителите наказват децата си, всички започват да казват: „О, това е лошо, не трябва да го правиш“. 

Хора, деца умират в Газа! Защо не забелязвате това ? Някои държави продължават да подкрепят атаките срещу ивицата Газа. Те не са хора, в тях няма нищо човешко.“, каза Нурмагомедов пред медиите.

До момента в Газа са убити над 30 000 палестинци, като повечето са жени и деца. В момента там умират хора от недохранване, но за съжаление демократичния свят гледа с широко затворени очи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес