Зареждане

Умар Нурмагомедов и Кори Сандхаген се разбраха за битка

Умар Нурмагомедов и Кори Сандхаген се разбраха за битка
Публикувано на: Април 7, 2024 в 10:00 ч
Али Абделазиз, който е мениджър на Умар Нурмагомедов, твърди, че са се разбрали за битка с Кори Сандхаген. Битка между Нурмагомедов и Сандхаген трябваше да има през август 2023 година. За съжаление Нурмагомедов получи контузия и трябваше да се оттегли. Тогава Кори остана в картата на събитието и победи Роб Фонт с решение на съдиите.

Оттогава двамата изразиха желание да си дадат още един шанс за двубой в категория петел. Абделазиз, а след това и Сандхаген споделиха, че са дали съгласие и чакат официално обявяване на битката от UFC. Все още не е ясна датата и галавечерта, на която двамата ще се бият. Очаква се битката им да оглави събитие на организацията.

Това вероятно ще бъде битка, която ще излъчи следващия претендент за титлата. Нурмагомедов е с рекорд 17-0 в ММА и има 5 победи в UFC. В своята последна битка той победи Бекзат Алмахан в началото на март тази година. Умар приключва 9 от срещите си. Той е бивш шампион на FMMAS и GF MMA.

Сандхаген oт своя страна е с рекорд 17-4 в ММА и е в серия от 3 поредни победи. В своята последна битка той победи Роб Фонт през август 2023 година. Кори приключва 10 от срещите си и не е губил с нокаут в ММА. През 2021 година той се би за времменната титла в UFC, но загуби от Пьотр Ян.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес